Voor jou

Jij wilt graag…

In verbinding met jeZelf, vanuit jouw kracht, Liefde en vreugde leven.

Leven vanuit je hart en ziel, waarin je je vrij voelt helemaal jezelf te zijn en jouw unieke jij de wereld in te brengen.

Ik help je in contact te komen met je eigen stralende kern. De Liefde, kracht, wijsheid en vreugde in jou. Wij zijn geneigd om dit buiten onszelf te zoeken. En zijn ons niet bewust dat dit in onszelf zit. Ik neem je mee op ontdekkingsreis in jezelf om jouw kracht en je eigen-wijsheid in jezelf te ontdekken. Om zo vanuit de verbondenheid met jeZelf en de wereld te gaan leven.

Als wij leven vanuit ons hoofd, worden we geleefd door angstgedachtes, stress, onzekerheid en `moetens´.
Met als gevolg het gevoel vanuit verbinding zijn met onsZelf. Waardoor we keuzes maken die niet bij ons passen en over onze grenzen gaan. Zo ontstaan er klachten om aan te geven dat we niet vanuit ons hart en ziel leven.

Als wij als mens gaan leven vanuit ons diepste Zelf en in contact komen met onze hart verlangens, voelen we ons verbonden, vrij, levendig en stralend.

Wil je graag iemand die een stukje met je meeloopt en je laat ervaren hoe het leven ook kan zijn? En juist iemand die ook weet hoe het donker voelt.

Als jij voelt dat je dit pad wil inslaan…
Dat je het contact met het Licht en de Liefde in jezelf en je leven wil vergroten…
Dan help ik je hier heel graag bij.

Ik help jou te ontdekken dat het anders kan, welke mogelijkheden er zijn.

Het leven met al zijn hobbels blijft, maar je gaat dit anders beleven. Elk moment is weer een kans om terug te keren naar je kracht.
Ik ontvang je in al mijn Liefde. En uiteindelijk ontvang je jezelf in je eigen Liefde. 

Je bent hier om je eigen licht te herkennen en te verankeren in de aarde.
Je bent hier om oude pijn in jezelf te helen en je te ontplooien naar de verlangens van je hart.
Je bent hier om te dansen op de muziek van je ziel.
Te bewegen op het ritme van je eigen natuur.
Je bent hier om de vreugde te proeven van het zingen van het lied van jouw essentie.
Deze diepe, onvoorwaardelijke afstemming op jeZelf maakt je vrij.
(Pamela Kribbe)

3 maanden, 12 sessies

2,5 tot 3 uur

2,5 tot 3 uur

sessie van 30 minuten

Vandaag mocht ik een lichtsessie ondergaan bij Riemke. Behaaglijk lig ik thuis op de bank onder een dekentje, nadat Riemke mij via de telefoon heeft uitgelegd hoe onze sessie er aan toe zal gaan. Al snel voel ik de energie, die heel zacht en liefdevol aanvoelt, stromen naar gebieden in mijn lichaam die extra aandacht kunnen gebruiken. Er stroomt licht vanuit mijn kruin naar mijn voeten, waardoor mijn gedachten stilvallen en ik mij overgeef aan het proces. Na afloop voel ik mij letterlijk lichter en wakker. In het evaluatiegesprek word ik geraakt door de beelden die Riemke heeft gezien in de afstemming op mijn energie, ze zijn ’spot on’. Dankjewel voor deze bijzondere sessie.

Auke