Liefde, een energie…

Liefde, een energie…
Zuiver
Eerlijk
Puur

Al het stof is van mezelf af, wat mij helder doet zien. 
Overtuigingen waar ik in geloofde zijn afgestoft, gezien en niet meer nodig. Mijn energie was laag, alsof mijn hele energie onder het stof zat. Onder het stof wordt een krachtige energiebol van Licht en liefde zichtbaar. En hoe meer ik deze kracht en dit vertrouwen voel hoe meer ik dit wil delen met de wereld.

Mijn hart wil de liefde in mij laten stromen en doorstromen met de wereld en laten zien dat we deze liefde allemaal in ons hebben. 

De weg naar binnen is de enige weg naar echte liefde. De weg naar binnen is een afstoffingsproces naar het licht en liefde dat jij bent. 

Mijn hart wil het licht vergroten in de wereld. Een wereld waarin ieder zijn eigen licht schijnt. Waarin we wakker, aanwezig zijn. Waarin we met liefde voor onszelf en de wereld leven. Waarin het licht schijnt door jouw ogen omdat je je blij voelt dat je hier bent, waarin een ieder doet waar hij blij van wordt, elkaar warm begroet, met elkaar verbindt, en zich vrij voelt helemaal zichzelf te zijn en uiting te geven aan zichzelf. Mijn hart wil een ieder helpen naar deze kern.

Ik help jou te leven vanuit jouw diepste kern in plaats vanuit de stoflaag waar je nu uit leeft. 

Ik help je te leven vanuit jouw diepste verlangens. Vanuit deze kern, voel jij aan op het moment wat goed voelt voor jou. 

Ik help je jouw radio ontvanger in jou op de zuiverste zender te krijgen waardoor je de stem van je hart duidelijk kan ontvangen. Jouw puurste energie. Die jouw waarheid spreekt. 

Jij in jouw puurste energie, los van alle overtuigingen die je hebt aangeleerd. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *