Inspirerende ontmoetingen..

Tijdens de Winterse muziekmiddag voor ouderen sprak ik een vrouw van 86 die me raakte. In de verschijningsvorm een oud lichaam, in een rolstoel, aan de zuurstof maar ze straalde nog een o zo mooie frisse levenslust en positiviteit uit.

‘Ik word wel 96. Ik heb de verwachtingen van de artsen al overwonnen, zei ze lachend en trots.´ Uit haar verhaal begreep ik dat haar veel overkomen was in haar leven. ‘En toch blijf ik genieten van het leven’. Ik neem gewoon aan wat ik krijg, ik kan het niet teruggeven´, zei ze met een glimlach ´en ik zou het ook niet aan iemand anders geven. ‘ Het was voelbaar dat ze dit echt leefde. Het inspireerde mij hoe ze met deze situaties om ging.

Iedereen genoot op eigen wijze van de muziek, de een luisterend, de ander dansend vanuit zijn/haar rolstoel en weer een ander zong uit volle borst het hele nummer mee.

Ik deel dit omdat ik hier blij van word. Mensen ontmoeten, leren van elkaar, er zijn voor elkaar, plezier hebben samen, dansen, zingen.🙂

Nu ben ik benieuwd:
Waar word jij blij van?
Wat inspireert jou?
Wat raakt jou?
Ik zou het leuk vinden als je het onder dit bericht deelt. 🙏

Als je ook graag flexibel vrijwilligerswerk wil doen, kijk dan eens op de website van NL Cares. Je kan mee doen aan een activiteit wanneer het jou uitkomt en kiest iets dat bij jou past, zonder vaste verplichting aan te gaan. 😉

~Deze foto, is niet de vrouw waarover ik schrijf, wel straalt ze dezelfde energie uit.☀️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *