Healing

Ervaar je vermoeidheid, stress, onbalans, pijn, onrust of angst
Heb jij een vraag,
Loop je steeds tegen dezelfde situatie aan,
Zit je vast in je hoofd,
Weet je even niet meer hoe je verder moet,

Boek een energetische sessie en laat Licht schijnen op dat wat je blokkeert om jezelf te zijn, vrij te leven. Wanneer het waardenvol is om inzichten te ontvangen over jouw onderwerp worden deze na de sessie met je gedeeld.

 

Hoe werkt het?
Een sessie zorgt ervoor dat jouw energie zich verruimt en ‘zware’ energie de ruimte krijgt om op te lossen. De helende energie gaat naar de plekken die geblokkeerd zijn waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt hierbij herstelt. 

Energie is overal daarom kan een Healing ook op afstand plaatsvinden.

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten, we zullen daarvoor telefonisch contact hebben waarbij je je vraag en intentie kan delen. Dit zal ik meenemen in de sessie. Na de sessie zullen we je ervaring nabespreken

"Wij zijn verbonden met het universum, de wijsheid van het universum zit in jou. Dit is het proces van zelfontwikkeling. De lagen af doen die niet van jou zijn. Het masker opzij schuiven en jezelf in jouw hele menszijn durven laten zien."

De kosten van een Lichtsessie zijn 50 euro (excl. BTW).

Zie het als een moment voor jezelf waarin je ondergedompeld wordt in Liefdesenergie. Je hoeft niets te doen. Energie werkt op eigen wijze, er gebeurt wat er op dat moment nodig is.

In 1 woord: wauw! Wat een bijzondere ervaring. Nog nooit had ik een lichtsessie ervaren, dus ik had geen idee wat te verwachten. Meteen toen het begon voelde ik het, voor mij vooral tintelingen in mijn lichaam. Ik vond het heel fijn dat het op afstand was. Zo was ik alleen met mijzelf en hoefde ik niet te voldoen aan eventuele verwachtingen van anderen. Ook de terugkoppeling vond ik erg mooi en geeft meer richting en vooral veel meer vertrouwen in een spannende periode voor mij! Riemke is erg fijn in het contact met een prachtige rustige en liefdevolle energie. Je merkt dat ze weet wat ze doet en echt met liefde en zonder oordeel naar je kijkt. Dat geeft een enorm veilig en fijn gevoel. Ik zou het zeker iedereen aanraden!

Ingrid Romme

Vandaag heb ik een prachtige healing ontvangen van Riemke. Tijdens het gesprek ter voorbereiding op de sessie was haar fijne, warme en rustige energie al voelbaar. De sessie bracht me veel rust, ik voelde duidelijk tintelingen in mijn benen en daarna voelde ik dat de zwaarte (ik was de dagen ervoor heel erg moe) afgevoerd werd, en werd ik overspoeld met een liefdevolle, rustige energie. Heerlijk ontspannen en rustig kwam ik uit de healing. Ook de terugkoppeling na afloop was heel mooi. Riemke is een liefdevolle healer die ik zeker kan aanbevelen!

Melanie Koning
Coach bij www.melaniekoning.nl

Vandaag mocht ik een lichtsessie ondergaan bij Riemke. Behaaglijk lig ik thuis op de bank onder een dekentje, nadat Riemke mij via de telefoon heeft uitgelegd hoe onze sessie er aan toe zal gaan. Al snel voel ik de energie, die heel zacht en liefdevol aanvoelt, stromen naar gebieden in mijn lichaam die extra aandacht kunnen gebruiken. Er stroomt licht vanuit mijn kruin naar mijn voeten, waardoor mijn gedachten stilvallen en ik mij overgeef aan het proces. Na afloop voel ik mij letterlijk lichter en wakker. In het evaluatiegesprek word ik geraakt door de beelden die Riemke heeft gezien in de afstemming op mijn energie, ze zijn ’spot on’. Dankjewel voor deze bijzondere sessie.

Auke

Terugblik op de twee licht sessies met Riemke Ruitenbeek.
Riemke legde vooraf rustig en duidelijk uit wat de bedoeling was. Dit gaf mij vertrouwen.
Ik ben verwonderd hoe to-the-point de thema’s waren die in beide sessies naar voren kwamen.

Hetgeen ik terug kreeg was zo helder dat het voor mij duidelijk werd wat ik hierin te doen heb.
Met name in de tweede sessie voelde ik in mijn lijf de trilling en het licht in/op verschillende lichaamsdelen.
Vooral op die plekken waar ik meer aandacht voor zou moeten hebben.
Na de sessie hebben we met elkaar uitgewisseld wat onze ervaringen waren.

Hoe opvallend bij beide sessies was de overeenkomst het geen Riemke teruggaf en ik ervaren heb.
Ook al stond ik in eerste instantievrij septisch tegenover lichtsessies, merk ik dat dit niet uit heeft gemaakt in het behaalde effect. Nu achteraf vind ik het heel bijzonder/opmerkelijk, hoe zonder woorden, in een half uur tijd ik via/door Riemke zulke relevante persoonlijke informatie te horen kreeg.
De duidelijke toelichting en uitleg van Riemke maakte dat ik hier heel concreet mee aan de slag kon.
Ik merk dat deze informatie ook nu, na vijf weken, nog steeds het nodige effect bij mij heeft.
Kort samengevat hebben deze twee lichtsessies een ‘helder licht’ gegeven op twee belangrijke thema’s in mijn leven waar ik de komende tijd goed mee uit de voeten kan.

Riemke dank je wel voor deze twee bijzondere bijeenkomsten die ik met jou mee heb mogen maken.
Een anonieme maar dankbare deelneemster.

Een anonieme maar dankbare deelneemster.

Mijn vraag aan Riemke was of ze zich kon focussen op de vermoeidheid en disbalans in mijn energie en lijf. Ik voel me de laatste tijd vermoeider en heb meer fysieke klachten.
Nadat we telefonisch contact hadden gehad ben ik op bed gaan liggen.
Mijn ervaring:
Het voelde als een soort lijn die over dwars liep over mijn lijf. Het begon bij mijn oren en ging naar beneden naar mijn kaak. Daar bleef het even hangen. De lijn trok verder door naar mijn borst. Ook hier bleef het hangen en ik voelde een steek in mijn borst. De lijn bleef hier lang hangen. Voor mijn gevoel sloeg hij mijn buik over en kwam opeens bij mijn benen, bekkengebied en knieën. Voelde een steek in mijn rechter knie en kou tussen mijn benen. Daarentegen voelde ik warmte in mijn bovenlijf. De lijn verdween langzaam en ik voelde dat ik moe werd. Mijn lichaam werd zwaarder en mijn ogen ook.
Alles dat Riemke opnoemde herkende ik en was ook bijna eng kloppend. Mooi hoe ze de energie vanuit de aarde en de ruimte met elkaar in verbinding brengt en het licht naar mensen toe stuurt en daarmee trillingen en dingen in werking zet. In het begin was ik nog wat sceptisch over of zoiets op afstand kan werken, want ik geloof zelf erg in energie en dat je dit kunt beïnvloeden maar meer als je bij elkaar bent. Ik stond er wel open voor en laat het op mij afkomen komende dagen of ik nog dingen voel.
Ik vind dat Riemke met heel veel warmte en liefde het contact aan gaat. Ze staat dicht bij zichzelf en de natuur en wil dit op anderen overbrengen. Ik deel haar gevoel hierin en vind ook dat mensen dichter bij zichzelf en de natuur mogen komen en zichzelf mogen laten zien zoals ze zijn. Ik hoop dat Riemke met al haar liefde en licht heel veel mensen een stukje dichter bij de kern kan brengen!

Sanne Dijkstra
Docent Bewegingsagogie

Wat direct goed voelt in contact met Riemke is een vertrouwen en openheid. Ik ervaar een werkelijke onbevangenheid om zuiver naar mij te luisteren, om zuiver te zijn in wat ze mij biedt. Daarin voel ik dat ze echt iets geeft wat mij van dienst is. Ik ervaar ook een stevigheid; ze weet wat ze doet. In een ontmoeting met haar geef ik me graag over aan haar onbevangen wijsheid. Waardoor iets in mij weer oplicht. Wat in me opkomt is: een lichtende dialoog.

Jeannette Monshouwer
Universitair docent Filosofie, Specialisatie: visies op mens zijn en gezondheid, Meditatie- en Klank therapeut
Ik heb Riemke ervaren als warm, duidelijk en heel open. Ik heb het gevoel dat ik alles kan zeggen, ze voelt heel vertrouwd. Vooral die openheid geeft heel veel ruimte dat alles er mag zijn. Dat voelt heel prettig. Ik voel een heel natuurlijke verbinding bij Riemke, met de nuchterheid van het hoofd, heel helder, heel zuiver, heel open.Toen ik bij Riemke ‘binnenkwam’ zat ik helemaal op slot. Ik zit in een situatie dat ik uit elkaar ga in een relatie van bijna 20 jaar en liep helemaal vast en had de neiging om alleen maar in mijn bed te gaan liggen. Op het moment dat ik Riemke aan de telefoon had begon het al te stromen, voelde ik het licht en ik merkte dat ik alles kon zeggen en mijn problemen met haar kon delen zonder enige terughouding. Op een gegeven moment voelde ik: nu begint het, nu moet ik echt gaan liggen. Toen hebben we ook opgehangen. Toen kwamen er meteen krachtige mantra’s die heel goed paste en die ook door bleven klinken. Eentje was geloof ik: ik ben goed genoeg, het mag er allemaal zijn. Het was heel prettig en had ik ook echt even nodig. Daarna kwamen allemaal inzichten dat ik in de scheiding moest doorpakken, heel praktisch: wat ik allemaal moest regelen, moest doen. En hoe dat zou voelen als ik op mezelf zou wonen. Ik kreeg een klein kijkje in de toekomst. Ik voelde mijn hart stromen. En voelde het in mijn lijf stromen. En ben eigenlijk sindsdien in actie. Nog steeds in actie om het nieuwe huis klaar te maken zodat ik daar met de kinderen kan gaan wonen. Dat is wat het me gebracht heeft en ik voel me een stuk krachtiger in mezelf.Heel erg bedankt. Ik voel me ontroerd. Het was echt heel welkom, heel nodig en het heeft me veel gebracht.
Anoniem

Boek een Healing sessie