Bezielingsdag

Je bent welkom met elke vraag die je hebt. Met jouw wens of verlangen. Kom je zelf niet tot de stappen die je wilt zetten? Loop je vast in je hoofd? Wil je weer vanuit je gevoel stappen zetten? Wil je graag dat iemand met je meekijkt en je helpt te zakken in je gevoel?

Ga dan mee op ontdekkingsreis in jezelf. Dit zal plaatsvinden in de natuur. We maken contact met de natuur en haar symboliek. We laten de natuur haar werk doen. Je hoeft niets te doen. Een dag Zijn. Echt aanwezig, in het moment. En jezelf leren openstellen. Vanuit hier ervaren we vanzelf dat wat er naar voren komt en aandacht vraagt.

Deze dag geeft je meer helderheid, laat je (weer) contact maken met jezelf. Je leert je te verbinden met de bron van wijsheid van de natuur.

Praktisch:
We gaan samen op pad, jij en ik.
Dit zal plaatsvinden in een natuurgebied rondom Nijkerk. 
Tijd: 2,5 tot 3 uur.
De kosten van deze dag zijn 200 euro (excl. btw).

"Wij zijn verbonden met het universum, de wijsheid van het universum zit in jou. Dit is het proces van zelfontwikkeling. De lagen af doen die niet van jou zijn. Het masker opzij schuiven en jezelf in jouw hele menszijn durven laten zien."

Boek een bezielingsdag

De bezielingsmiddag met Riemke was een bijzondere en fijne ervaring. Riemke gaf mij vanaf het begin al een vertrouwd gevoel en heeft geen oordeel. Door de verschillende oefeningen kwam ik steeds dichter bij mijn gevoel. Ze heeft mij mee gegeven dat ik mijn gevoel mag accepteren en mijn gevoel er mag zijn. Dat helpt mij meer en levert meer op dan ertegen te vechten en het weg willen stoppen. Riemke liet mij ervaren dat ik mijn gevoel kan onderzoeken door mezelf vragen te stellen hierover.

Ik heb geleerd dat ik meer naar mijn gevoel mag durven luisteren en erop mag vertrouwen dat dit mijn waarheid is en goed voor mij is. Ook heb ik ervaren dat ik de controle met mijn gedachtes meer mag loslaten. Dichterbij mijn gevoel komen in combinatie met de natuur werkte voor mij erg goed. In de natuur kan ik makkelijker mijn dagelijkse routine loslaten en durf ik bewuster te ervaren wat mijn lichaam voor signalen geeft. Ik ben bewuster geworden dat het gevoel van veiligheid in mijzelf zit.

Riemke heeft mij een bijzondere ervaring meegegeven namelijk, dat de natuur je ook antwoorden kan geven. En dat er een keus is tussen liefde voor jezelf en angst.

Ik zou deze beleving iedereen aanraden. Het heeft mij veel rust gegeven in mijn lijf en ontspanning. Ook voel ik meer warmte voor mezelf en voel ik eerder wat mijn grens is.

Esther Tuin
Psychomotorische therapeut