1 op 1 coaching

Voor iedereen die vanuit zijn eigen kracht wil leven.

Bij stress, somberheid, angst, onzekerheid, piekeren, verwerking, uit balans voelen, burn-out, lichamelijke (onverklaarbare) klachten, persoonlijke ontwikkeling en bezieling. Zoekende naar wat je wil, wie je bent, wat je kwaliteiten zijn.
Lastig vinden om verbinding aan te gaan met anderen, relatieproblemen, problemen in het contact met je kind, seksuele klachten. Je plek niet kunnen vinden in je werk of deze maatschappij.

Wil jij:

meer innerlijke rust, ontspanning, balans 
energie en levenslust,
(zelf) acceptatie, vertrouwen in jezelf, kracht en liefde voelen, verbondenheid voelen met jezelf en anderen,
je vrijer voelen om jezelf te zijn en jezelf te uiten.
Een fijner leven waarbij je trouw bent aan jezelf, met meer balans, liefde en voldoening.
En hier echt stappen naar zetten
Dan help ik je graag verder!
Met als doel dat jouw klachten verminderen, verdwijnen of jij om leert gaan met jouw klacht. 


Niet alleen een ´bewustwording vanuit het denken´ maar je voelt, ervaart het verschil. Hierbij krijg je ook praktische tools mee afgestemd op jou om zelf blijvend toe te kunnen passen. 

Door middel van coaching 1 op 1, afgestemd op jou, zowel persoonlijke ontmoetingen als online via skype. 

Spreekt dit jou aan, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. 

Prijs per sessie van 1 uur: 70 euro incl. BTW

"Wij zijn verbonden met het universum, de wijsheid van het universum zit in jou. Dit is het proces van zelfontwikkeling. De lagen af doen die niet van jou zijn. Het masker opzij schuiven en jezelf in jouw hele menszijn durven laten zien."

Het traject met Riemke heb ik als een soort van reis ervaren, waarin ik begon in een positie waar ik totaal niet wist wat ik moest met mezelf, welke stappen ik moest zetten. De gedachtes en drukte in mijn hoofd veroorzaakten veel onrust en vermoeidheid.

Gedurende het traject heb ik meer inzicht gekregen over hoe om te gaan met deze gedachtes en meer rust voor me zelf te creëren. Dit door een wisseling aan methodes/oefeningen die telkens weer op een andere manier inzicht gaven. Gedurende de periode van de sessies gebeurde er erg veel in mijn leven, wat eigenlijk steeds als leidraad heeft gediend door de sessies heen. Er was dus niet een uitgestippeld plan, maar gezien de turbulentie in deze periode was dit denk ik juist goed. Voor een controlfreak en iemand die graag weet waar ze aan toe is, wel eens lastig om dit niet uitgestippeld te hebben. 

 Riemke is in mijn ogen professioneel en doortastend op haar eigen manier. Ik vind haar vernieuwend en creatief, elke keer wist ze weer met ‘iets nieuws’ te komen. Ik had het gevoel haar dicht bij te hebben, en dat gaf mij veel steun. Het gegeven dat ik haar elk moment een appje kon sturen, was prettig en maakte het contact zeer toegankelijk. Vaak is het dan niet eens nodig om werkelijk contact te zoeken, en is het gegeven van dat het kan al genoeg. Ze is open en warm en creëerde hiermee voor mij een veilige omgeving waarin ook ik me open kon stellen.

Bente
HR medewerker

Wat ben ik blij Riemke te hebben ontmoet!

Ze heeft heel veel bij me los gemaakt. Ze gaf me de ruimte om mijn gevoel toe te laten. Ik voelde geen schaamte. Heel fijn dat ze doorhad dat ik een stuk verwerking nodig had en hier ook aandacht aan besteed heeft. Riemke kan goed luisteren. Ik ervaarde dat ze geen oordeel heeft en ze straalt een bepaalde rust uit. Ik vind haar ook heel eerlijk, ze praat niet zomaar met me mee. 

Afgelopen tijd met Riemke heeft me erg geholpen in mijn emotionele ontwikkeling.
Nogmaals hartelijk dank voor alles!

Anoniem

Ik heb bij Riemke een energetische sessie en een coachings sessie gedaan.

Ik ging zonder verwachting de energetische sessie in. Het was voor mij namelijk de eerste keer dat ik zo´n sessie aan ging. En ik vond het een super bijzondere ervaring.  

Daarnaast vind ik Riemke een super fijn persoon om mee te praten. Ik heb uit de sessies meer inzicht gekregen over bepaalde situaties. Het is nu al een tijdje geleden en ik merk toch dat ik er heel vaak wat aan heb!

Ilona Kamphorst
Kapster

Ik ben het traject gestart omdat ik niet helemaal zeker was van mezelf. Riemke heeft mij daar goed bij ondersteund en het gaat stukken beter. Zo had Riemke vaak goede oefeningen voor zowel tijdens de sessies als voor thuis en coachte ze me geregeld tussen de sessies door. Riemke is erg vriendelijk en flexibel en past zich makkelijk aan de wensen en gebeurtenissen van het moment. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ik zou haar zeker aanraden. 

Iris